in

Svaki dan je napravila fotografiju u najtežoj godini života. Razlog za to je nevjerovatno tužan

Od kako je dobila dijagnozu raka, Jennifer Glass se svakodnevno bori za život, ali i pravo da odluči kada će završiti svoj život.

Kad je Jennifer Glass u oktobru 2012 svom suprugu obećala da će ga voljeti i poštovati u dobrim i lošim vremenima, u bolesti i zdravlju, sve dok ih smrt ne rastavi, nije znala da će to vrijeme brzo doći. Samo četiri mjeseca nakon njezinog obećanja, liječnici su joj dijagnosticirali rak pluća i već je bilo kasno za operaciju.

No, Jennifer ne želi odustati, zbog sebe, svog supruga i njihove djece. Ona se bori, počinje posebno agresivnu kemoterapiju. Kako bi dokumentirala svoj put, ona je svaki dan napravila fotografiju, cijelih 365 dana.

Liječnici su joj rekli da šansa da preživi narednih 5 godina iznosi otprilike 5%! Ali, Jennifer se ne boji smrti. Ne želi živjeti umjetno, u bolnici, priključena na brojne aparate. Zbog toga se zalaže za promjenu zakona u Kaliforniji.

Želimo joj sve najbolje na njezinom putu. Nadamo se da će njezina želja i želja hiljade drugih pacijenata biti ispunjena.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima: