PopularnoVideoVijestiŽivot

TO JE LJUBAV: Supruga mu je oslijepila, a onda je posadio polje cvijeća da bi uživala makar u mirisu (VIDEO)

Nakon što je oslepela, žena je počela da vodi život samotnjaka, jer nije videla svrhu u drugačijem načinu življenja. Promene u njenom rasploženju su bile vidljive, a muž je očajnički, iz dana u dan, pokušavao da je oraspoloži…

Ljubavna priča dvoje ljudi iz Japana počela je 1956. godine kada su sklopili brak i doselili se na porodičnu farmu. U zajedničkom, idiličnom životu su uživali 30 godina, sve dok gospođa Kuroki nije ostala slepa!

Zbog problema sa dijabetesom, njeno stanje se jako brzo zakomplikovalo i za samo nedelju dana je ostala bez vida. Tada su krenuli problemi…

Žena je želela da bude sama, da vodi miran život samotnjaka u svojoj kući, jer nije videla svrhu života. Promene u njenom rasploženju su bile vidljive, a muž je očajnički, iz dana u dan, pokušavao da je oraspoloži.

Onda mu je na pamet pala jedna genijalna ideja! Rešio je da celo polje u Šintomiju pretvori u prelepu, mirišljavu baštu koja će biti poklon za njegovu slepu ženu.
par-japan-cvijece-2
Dve godine je sadio biljke i brinuo o njima kako bi gospođa Kuroki uživala u prelepom mirisu roze cvetova. Međutim, deceniju kasnije, u ovaj kraj dolazi veliki broj posetilaca kako bi videli predivno brdo ukrašeno cvećem.

Bravo za čoveka koji je uspeo da usreći svoju suprugu i da napravi pravu turističku atrakciju!

Pogledajte i podijelite video sa prijateljima:

Pogledajte i ovo