VideoZanimljivostiŽivot

Napravila je tortu za nepoznatog kupca, a to je bila osoba koju je najmanje očekivala!

Mary Pat Seiss je uspješna slastičarka iz Pennsylvanije koja radi u Oakmont pekari. 2016. godine je zaprimila narudžbu za jednu tortu od nepoznatog i novog klijenta.

Naime, znala je samo da je torta za rođendan 6-godišnje djevojčice Kelly, jer joj je bio rečeno da je u skladu s tim i dekoriše. Mary Pat je također saznala da djevojčica boluje od raka i ta dijagnoza joj je bila veoma poznata.

Naime i Mary Pat je bila dijagnosticirana leukemija i to kada je imala svega 6 godina. Godinama se borila sa bolešću, jer i kada ga je izliječila, ponovo se vratila.

Najgore od svega što je u svojoj borbi bila sama, budući da su joj se braća i sestre koje je imala odselili i formirali vlasite porodice i život.

Upravo dok je pravila tortu za nepoznatu djevojčicu, njen brat Robert je bio miljama udaljen od nje. Radio je čak za američku vojsku i pripremao se za rad u Iraku.

U videu ispod pogledajte šta se dogodilo nakon što je Mary napravila tortu i spremala se uručiti je kupcu. Onaj ko je došao po tu tortu je osoba za koju se najmanje nadala…možete li pogoditi o kome je bilo riječ?

Pogledajte i ovo