in , ,

Trudna kćerka je legla na krevet pored svoje majke koja je bila na samrti, a onda je ljekar saopštio OVO!

Ona nikada neće zaboraviti ove riječi…Taylor Masilotti je bila uzbuđena nakon što je saznala da će postati majka i nije postojao niko bitni s kim bi mogla podijeliti tu vijest osim njene majke. Znala je da će se njena majka Donna jednako radovati trudnoći i čak biti uz nju kada budu otkrivali spol bebe na ultrazvuku. No, stvari su se srastično promijenile kada se Donna razbolila.
majka-kcerka

Dijagnosticiran joj je tumor mozga i pluća što je značilo da nije mogla prisustvovati Taylorinom pregledu. No, osoblje klinike u kojoj je Donna bila smještena im je učinilo veliku uslugu. Naime, u njenu sobu su postavili ekran ultrazvuka tako da je mogla pratiti otkrivanje spola svog budućeg unučeta. Uzbuđenje je poraslo kada su ljekari saopštili Taylor da nosi djevojčicu.

Ovaj video prikazuje neizmjernu ljubav majke i kćerke, ali i zajedničku radost kada saznaju da će porodica dobiti još jednu djevojčicu…

Najtužnija stvar u svemu je što je Donna svega nekolika dana poslije preminula. Taylor ima razlog da bude ponosna budući da je ispunila majčinu želju i da su posljednji trenuci njihovog druženja zaista bili ispunjeni iskrenom srećom.