in , , ,

Ulični pas je očajnički pokušavao stići autobus, a onda ja vozač autobusa stao

Kada pričamo o odlučnosti, ovaj ulični pas nije htio da prihvati ne kao odgovor. Nije skidala oči sa autobusa u ovoj iscrpljujućoj situaciji. Jadni pas, sigurno je bila toliko umorna od svega ovoga, ali njen trud se na kraju isplatio.

Kako su putnici gledali kako ova mlada ženka očajnički pokušava stići autobus na Filipinima, neko je to počeo i snimati.

Slatki pas se pojavio niotkuda i čim je autobus krenuo, ona je počela trčati za njim. Sa isplaženim jezikom, trčeći najbrže što je mogla pokušavala je da uđe u autobus. Uspjela je samo da stavi prednje šape na prvu stepenicu i srećom nije se povrijedila.

Putnik, Jypee Barcelinia je rekao: “Ona je zaista željela da se vozi sa nama. Šest puta je pokušala da uđe unutra. Vozač je nastavljao voziti. Nije htio da je pusti unutra jer je mislio da će ujesti nekoga od putnika.”

Nakon što je više puta bezuspješno pokušala da uđe unutra, kada je bus stao nije znala šta da radi. Bila je zbunjena jer je nešto što je išlo tako brzo odjednom potpuno stalo. Video potom pokazuje psa u autobusu u nečijem naručju. Izgleda da je vozač stao, a pas nije želio da se ovo putovanje završi, te se pridružila ostalima. Misija je uspješno izvedena.

Pogledajte i sami kako ovaj uporni pas dobije na kraju ono što želi.