in , , ,

Uzbuđeni dječak priča sa haskijem. Njihov neodoljivi razgovor će vam sigurno popraviti dan!

Imati prijatelja koji vas razumije je neprocjenjivo. Divno je imati nekoga pred kim možete biti ono što stvarno jeste, bez da vas osuđuju. Takva prijateljstva je teško pronaći, a kada ih nađete, trebate ih dobro čuvati.

Ovo je jedno od njih, te je zaista preslatko vidjeti psa koji je ovako nježan prema malom djetetu. Naročio ovolikog psa. Činjenica da je Phoenix, sibirski haski, ovako pažljiv i nježan je ono što čini ovaj video posebnim.

Mali Garrett, na sebi ima samo pelene i Batman majicu, te je presladak dok skakuće i smije se uživajući u trenutku. Zaista je presretan, te možete vidjeti njegov osmijeh od uha do uha. Možete čuti Garrettovu ciku i vidjeti Phoenixa kako leži na podu, zapanjenog dječakovom srećom. Phoenix također počne učestvovati u razgovoru, dodajući i sam svoje zvukove i zavijanje.

Oni su toliko udubljeni u razgovor koji niko osim njih dvojice ne može razumjeti. Ovo je mali privatni razgovor između dva prijatelja. Možda planiraju kako će preuzeti svijet na sebe, ili pričaju o tome koje bi boje zidovi trebali biti. Možda ipak Phoenix želi da ga neko češki ili Garrett želi da haski ustane i pleše sa njim. Nikada nećemo znati, a razgovor je toliko neodoljiv da i ne moramo.

Pogledajte i sami video ispod, zaista će vam popraviti dan.