in

TužnoTužno Don't LikeDon't Like

Vlasnica je posipala pepeo uginulog psa, kasnije je na slikama primijetila njegov zadnji pozdrav

Za pse ne kažu bez razloga da su čovjekov najbolji prijatelj. Svojom vjernošću i pozitivnom energijom nam se uvuku duboko pod kožu pa rastanak i posljednji pozdrav s njima bude vrlo težak te se osjećamo kao da smo izgubili najboljeg prijatelja ili člana obitelji.

#1

Ashley Lang imala je zlatnog retrivera Wagnera. Dugi niz godina bili su nerazdvojni, no nakon 12 godina nažalost je bilo došlo vrijeme za rastanak. Ashley je osjećala veliku prazninu u sebi kada je njen Wagner uginuo. Odlučila je njegov pepeo prosuti po parku u kojem su provodili puno vremena zajedno, kako bi bar nekako zauvijek ostao na mjestu koje su toliko voljeli.

#2

Na prosipanje pepela išla je s prijateljicom koja ju je slikala na njenom posljednjem pozdravu s voljenim ljubimcem. Na prvi pogled su to bile obične fotografije, no onda su primijetili jednu sliku na kojoj je pepeo bio u obliku psa koji skače. Možda je to bio Wagner koji se također htio još jednom pozdraviti sa svojom vlasnicom s kojom je proveo cijeli svoj život.