PopularnoVideoZanimljivosti

Žena sa ekstremno tankom kosom je dobila novu frizuru koja je potpuno trasnformisala njen izgled

Ponekad su promjene izgleda potrebne, bilo one u promjeni odjeće ili frizure. Ponekad čak i novi par cipela može potpuno promijeniti vaš izgled. Christopher Hopkins je čovjek koji u svojoj emisiji “The Makeover Guy” pomaže ženama da promijene svoj izgled već godinama.

U videu prije svoje transformacije, žena po imenu Elaine iz Texasa je objasnila u čemu je problem i zašto joj je potrebna transformacija. Rekla je kako je izgubila dosta težine i da joj je kosa počela da postepeno opada. Radi problema sa štitnom žljiezdom, njeno tijelo je prošlo kroz neke nepotrebne i neželjene promijene.

Umjesto da se osjeća nesigurno i da ne radi ništa po tom pitanju, ona je odlučila posjetiti Christophera kako bi on mogao učiniti svoju magiju na njoj.

Prvo je prošao prstima kroz njenu kosu i rekao kako ima lijepu kosu. Ona je također rekla kako je prije bila plavuša – a to mu je dalo ideju. Kako je sada znao da je bila plavuša, i da ima jako tanku i rijetku kosu, znao je tačno šta treba da uradi kako bi popravio njeno samopouzdanje.

https://youtu.be/-1ZhE-bXa7I

Pogledajte i ovo