in

Zvali Su Je Debeljuca, a Onda Je Izgubila 45 kg Pa Postala Miss Teksasa

debeljuca-missKeli Kryfko (23) u dobi od 14 godina težila je više od 90 kilograma. Zbog debljine nije mogla napraviti ni najlakše vježbe na satovima tjelesnog. Odlučila se promijeniti

Djevojka koja je u ranim tinejdžerskim godinama patila od prekomjerne težine danas je najljepša žena Teksasa.

Keli Kryfko (23) u dobi od 14 godina težila je više od 90 kilograma. U školi su je zadirkivali, a zbog previše kilograma nije mogla napraviti ni najlakše vježbe na satovima tjelesnog. No kad je čula da ju u školi zovu debeljucom odlučila se dovesti u formu. Prvo se odrekla zaslađenih sokova i zamijenila ih vodom.

debeljuca-miss-2– Krenula sam od malih pomaka. Shvatila sam da bih trebala prestati jesti prženu hranu i jesti hamburger bez sira. Sve je bilo logično – rekla je.

U samo godinu i pol uspjela je prepoloviti svoju težinu. Prirodna brineta obojila je kosu u platinasto plavu i prijavila se na izbor za Miss. Ostvarila je strelovit uspjeh. Najljepšom je proglašena 2012. u Allenu, a već sljedeće godine ponijela je titulu Miss Limestonea. Aktualna je Miss države Teksas koja će se za titulu Miss SAD-a natjecati u lipnju, piše Daily Mail. Sada joj je najveća želja motivirati ljude da ostvaruju svoje snove. Piše i blog.

debeljuca-miss-3– Najvažnije je voljeti sebe i prihvatiti ono što jeste, dozvoliti si da se osjećaš dobro u svojoj koži – poručila je misica.