DOBILA JE PORUKU NAKON SAHRANE MUŽA: Tada je vidjela nešto zbog čega se onesvijestila!


Mejlovi su jedno od najvećih otkrića u historiji. Nikada prije nije bilo toliko jednostavno da kontaktirate nekoga koji je daleko od vas, a sve što je potrebno jetee nekoliko klikova mišem.

Ipak, mejlovi su otvorili i mnoge vrste novih problema, kao onlajn prevare i virusi. Jedna žena otkrila je u svom inboksu dokaz da tamo negdje postoje i gore stvari od reklama za vijagru…i može da se desi vama!

Par iz Mineapolisa želio je da proslavi 20 godina braka tako što su pobjegli od hladnih dana u sunčanu Floridu. planirali su da provedu odmor u istom hotelu gdje su bili tokom medenog mjeseca.

Nažalost zbog gustog rasporeda na poslu, mnorali su da rezervišu različite letove. Muž je imao let u četvrtak, a njegova žena sljedećeg dana.

Kada se čekirao u sobu, muž je odlučio da pošalje mejl na brzinu svojoj ženi jer je znao da bi ona željela da zna da je stigao sigurno i bezbijedno. Međutim, jedna greška u kucanju prouzrokovala je da mejl ode tamo gde nije planirao. Umjesto da mejl primi njegova žena…

Mejl je poslat udovici u Hjustonu, Teksas koja se tek vratila kući sa sahrane svog muža. Njen muž je bio jako popularan sveštenik, a umro je od srčanog udara.

Udovica je sjela za svoj kompjuter, očekujući mejlove od rođaka i prijatelja. Nije otvorila ni prvi kada je vrisnula i onesvijestila se. Njen sin potrčao je kod nje da vidi šta se desilo. Kada je provjerio, vidio je mejl…

U mejlu je pisalo sljedeće:

“Mojoj dragoj ženi

Tema: Stigao sam Datum: 7. januar 2016

Znam da si iznenađena što ti pišem. Ovdje sada imaju i kompjutere i možeš da šalješ mejlove. Tek sam stigao i čekirao se u sobu.

Vidim da je sve spremno za tvoj dolazak sutra. Jedva čekam da te vidim. Nadam se da će ti put biti dobar kao meni.

PS: Ovdje je jako toplo!!!“


0 Comments

Your email address will not be published.

VIŠE IZ KATEGORIJE: Zanimljivosti