VideoZanimljivostiŽivotinje

Žena je udomila psa iz azila, potom je primijetila nešto drugačije tokom vožnje kući

Životinje zaista unose sreću u naše živote. Na mnoge načine mi pokušavamo da isto radimo njima. Nažalost postoje mnoge životinje koje nemaju tu ljubav koju zaslužuju od ljudi.

Mi zaista volimo da čujemo da su psi udomljeni zauvijek u sretni dom, kada im se pruži prilika. Ovaj pas na sebi svojstven način pokazuje zahvalnost zato što je spašena i prvi put ide kući.

Regan, zlatni retriver, ostavljena je kada je njen prethodni vlasnik preminuo. Umjesto da bude smještena kod člana obitelji, prijatelja, komšije, nažalost je smještena u azil i to joj je odmah dalo nesigurnu budućnost.

Srećom za Regan, udomila ju je žena Kim Mozena Rezac. Trebalo je puno vremena da se Regan opusti, ali nakon priče sa njom i mnogih poslastica, ona je shvatila da je njena nova vlasnica odlična. Ipak, Kim nije znala koliko će posebna ona biti prema njoj.

Tokom vožnje u autu, išli su kući iz azila, Regan je pokazala Kim da je spremna da vjeruje i da voli ponovo, iako se jedno vrijeme zaista bojala drugih. Svo vrijeme u autu, što je snimljeno na videu, Regan drži svoju šapu na njenoj ruci i ne želi da je pusti.

Ovo je zaista veliki trenutak i zaista je lijepo vidjeti kako psa sretno dočekuju u novi život.

Ako želite da vidite reakciju Regan, pogledajte video ispod.

https://www.facebook.com/kim.mozena.rezac/videos/10156331677333296/

Pogledajte i ovo