VideoZanimljivostiŽivot

15 godina nakon tragične smrti oca, stranac je pokucao na vrata i upitao mamu i sina da uđe unutra

Kada je justin Rozier imao samo 9 mjeseci, njegov otac, jonathan Rozier poginuo je služeći vojsku. Njegova supruga, Jessica, pričala je s njim samo 12 sati prije njegove smrti. Obavještavala ga je o tome kako je njihov predivni sin. Nažalost, Jonathan ga nikada nije upoznao.

Nakon te tragedije, kada je Jessica pokušala da se vrati svom normalnom životu, odlučila je da proda neke od suprugovih stvari. Jedna od njih je bila njegova crna Toyota iz 1999.godine.

Niko je nije vozio, a i ona je imala hipoteku na kuću koju je trebala platiti, te je zbog toga odlučila da to uradi, a pored toga, sada je bila samohrana majka. Kako je Justin odrastao, postavljao je sve više pitanja o tome kako je njegov tata preminuo. Kada je napunio 15 godina, bio je kopija svog oca. Počeo je da skuplja njegove slike i druge stvari koje su mu pripadale.

Bila je jedna stvar koju je Justin želio više od svega, očev stari auto.

Nije to mogao objasniti, ali je očajnički želio da kada napuni 16 godina sjedi na istom sjedištu na kojem je prije sjedio njegov otac, da osjeti vjetar u kosi i da zna da je blizu čovjeku koji mu je podario život.

Jessica je odlučila da pokuša vratiti njegovu staru Toyotu koju je prodala prije više godina. Znala je da to vjerovatno neće uspjeti, ali je to željela zbog svog sina.

Pomoč je potražila na internetu. Njena srceparajuća priča se brzo proširila te je tako došla do vlasnika vozila…

Nastavak na sljedećoj stranici…

Next

Pogledajte i ovo