PopularnoVideoVijesti

19-godišnjakinja je fotografirala strašnu saobraćajnu nesreću i ugledala neobičan svjetlosni znak

Studentica Anisa Gannon iz SAD-a je bila na putu na posao kada je prošla pored saobraćajne nesreće koja se upravo dogodila. Ulica je bila zatvorena, a ona je odlučila fotografirati šta se dogodilo kako bi imala opravdanje zašto kasni na posao. Ono što nije znala u tom trenutku – 3 osobe su izgubile život.

23-godišnja Hannah Simmons je sa svojom najboljom drugaricom Lauren Buteau bila na putu da odvedu njenu 9-mjesečnu kćerku Alannah na rutinski pregled. Izgubila je kontrolu nad svojim automobilom i sudarila se s kamionom. Niko od tri putnika nije preživio užasnu nesreću.

Kad je Anisa ponovno pogledala fotografiju, njena tetka joj je skrenula pozornost na detalj koji joj je promakao. Svijetlo je obasjalo smrskani automobil. “Izgleda da idu u raj”, rekla je njena tetka.

Anisa je odlučila da pokaže fotografiju obitelji nastradalih. Jodi Simmons, majka nastradale Hannah i njena baka Dana su se rasplakale kad su ugledale fotografiju. “Ne znate koliko mi ova fotografija znači”, rekla je Jodi. “Ne mogu opisati šta sam osjećala kad sam vidjela fotografiju”, izjavila je Dana. “Kao da ih gledam kako lete pravo na nebo”, dodala je ona.

Pogledajte i ovo