ShowVideo

3 dječaka su izašla na scenu, a kada su se njihovi glasovi iskombinovali publika je ostala očarana

Ponekad nam je svima potrebno nešto što će nam dići raspoloženje. Bilo da smo imali težak dan, sedmicu, mjesec ili godinu, nešto što će nas podsjetiti da smo svi na istom putu uspona i padova mnogo znači. Muzika ima moć da nas provede kroz dobra i loša vremena, te da nas sve ujedini bez obzira na to odakle dolazili.

Ova 3 mladića su nastupali na internacionalnom dječijem festivalu 2013. godine, a njihov izbor pjesme je bio ono što ih je odvojilo od ostalih. Počeli su pjevati pjesmu “You Raised Me Up” koju je izvodio Josh Groban. Ova pjesma je izvedena više puta na više načina, te je postala jako popularna od svog prvog izdavanja. Ono što je zanimljivo za ovu pjesmu jeste koliko emocija on a sadrži i koliko je njen tekst lijepo uklopljen sa ritmom muzike.

Na početku su dječaci stojali u trokutu, okrenutih leđa publici, okruženi zvijezdama, plavim svjetlom i maglom. Njihovi zvukovi su izolirani i svaki od njih ima drugačiji ton. Kako je pjesma nastavljala dječaci su počeli da zajedno hodaju i pjevaju. Njihova tri različita glasa su se spojila u jedan glas pun snage i pokazali su zašto su oni tu.

Poslušajte njihov nastup u ovome videu i podijelite ga sa prijateljima:

Pogledajte i ovo