BizarnoVideo

Roditelji ostavili 4-godišnjakinju u obdaništu, a po povratku su saznali užasnu istinu!

Ostaviti dijete u obdanište može biti loše iskustvo. Za djecu je teško biti odvojen od roditelja čitav dan. No, roditelji koji rade, ponekad nemaju drugog načina. Vjeruju da su učiteljice u obdaništu dobre, pažljive i da imaju najbolje namjere prema djeci. Nažalost baš ova priča govori o jednoj odgajateljici koja i nije toliko dobra.

Nepredvidiva situacija se desila u jednom obdaništu u Philadelphiji u Pennsylvaniji. Srećom prostorije su bile zaštićene kamerama tako da je za ovaj nemili događaj postojao jasan dokaz.

52-godišnja odgajateljica Sarah Gable je sa 4-godišnjom djevojčicom silazila niz stepenice i odjednom je gurnula. Djevojčica je pala na glavu. No, kada je uočila kamere, odmah ju je uhvatila za ruku i nastavila silaziti kao da se ništa nije desilo.

 

Ipak nije mogla proći nekažnjeno jer je policija odmah stigla i uhapsila je. Djevojčica je prošla sa lakšim ozljedama, ali je doživjela veliku traumu. Vjerovatno više nikada neće poželjeti doći u obdanište.

Pogledajte i sami šokantan prizor kojeg je kamera zabilježila.

Veoma je uznemirujuće gledati kako nevina djevojčica ispašta. Gable više nikada ne bi trebala raditi ovaj posao niti bila šta što ima veze sa djecom.

Pogledajte i ovo