VideoZabavaZanimljivostiŽivot

Baka je čula zvono. Počela je vrištati kada je otvorila vrata

Postoje mnoge stvari koje nam unesu radost u život, za većinu nas je to najčešće naša porodica. Zaista ste sretna osoba ako u životu imate porodicu koja vas voli i podržava vas.

U videu ispod, porodica zaista unosi sreću u život ove žene. Video počinje sa malom djevojčicom u kadru. Njeno ime je Kylie i ima 3 godine. Ona i njena porodica žive u New Jerseyu, ali u videu ispod, oni u u Coral Springsu, Florida.

Njena majka snima ovaj video i šapne svojoj kćerki: “Idi, pozvoni. Pozvoni na vrata.” Vidimo da stoje ispred kuće, a Kylie priđe vratima i pozvoni.

Ono što se desi sljedeće će vas nasmijati, barem je nas nasmijalo. Žena u kući, baka, čuje zvono i u trenutku kada proviri kroz špijunku, vrisne. U trenutku kada vidi svoju unuku na vratima i počne vrištati vjerovatno od uzbuđenja trči po kući i govori “O moj Bože”, ponovo i ponovo. Zaista je urnebesno.

Na kraju otvori vrata i izađe iz kuće, još uvijek vrišteći i uzme svoju unuku u naručje. Zašto je ovoliko iznenađena? Zato što su je njena kćerka i rodbina iznenadili na njen rođendan.

Baka pita svoju unuku: “Jesi li ti moj rođendanski poklon?” Zaista nije očekivala da ih vidi i njihovo iznenađenje je uspjelo.

Ako i sami želite vidjeti ovo zanimljivo iznenađenje, pogledajte video ispod:

Pogledajte i ovo