VideoŽivot

Baka je vjerovala da trudnoća jedino iznenađenje – onda je njen sin rekao ‘Pogodi šta?’

Saznanje da ćete postati roditelj je jedan od najljepših trenutaka u životu. Postane još bolje kada podijelite taj trenutak sa prijateljima i porodicom.

Ako želite da ovo bude još više posbeno za vaše voljene držite to u tajnosti i sačekajte savršen trenutak da to otkrijete.

Katie i Tannin Pese iz Roy, Utah, spremili su takav plan za Tanninovu majku. Ali to nije sve.

Kada su njih dvoje saznali da je Katie trudna sa trećim djetetom sačekali su da vide koliko to dugo mogu držati u tajnosti.

Porodica i prijatelji koji su ih viđali shvatili su da je njen stomak porastao, ali Tanninovi roditelji su živjeli u drugoj državi i nisu imali pojma o tome.

Bilo je teško držati to u tajnosti tako dugo, ali oni su dali sve od sebe da to sakriju. Kada su pričali sa njegovim roditeljima preko Skypea, Katie je sakrivala stomak i pokazivala samo lice, čak su im pomogla i njihova dva sina da bi odvukli pažnju sa njenog stomaka.

Nakon nekog vremena njegov otac je saznao o čemu se radi ali je to krio od njegove majke.

U februaru je došlo savršeno vrijeme da tajnu otkriju i Tanninovoj majki: Njen rođendan.

Njegovi roditelji su došli u Utah da bi proslavili rođendan bake Carolynn i nakon 9 mjeseci tajna je konačno otkrivena.

Iznenađenje je izazvalo baš onakvu reakciju kakvoj su se i nadali. Kada je Carolynn otvorila vrata, odmah je mogla vidjeti Katie kako stoji ispred nje sa ogromni stomakom.

Carolynn je bila potpuno šokirana. Prije nego što došla sebi od spoznaje da je Katie trudna, njen sin je rekao “Pogodi šta? Dobit ćemo bebu sutra!”

Pogledajte ovu nevjerovatnu reakciju:

Ne zaboravite podjeliti ovaj video na Facebooku i nasmijte svoje prijatelje.

Pogledajte i ovo