PopularnoVideoZanimljivosti

Beba je otkrila vrata za ljubimce, a sada mnogo više od ljubimaca tu prolazi

Dolazak novog živog bića na svijet je nešto sasvim nevjerovatno. To je također jedna velika avantura, a parovi koji dobiju dijete imaju ispred sebe izazov da to dijete odgoje na najbolji mogući način. Vrlo rijetko znaju šta ih očekuje kada dijete počne odrastati.

Imati malo dijete znači potpuno promijeniti svoj način života. Dani kada možete spavati duže i imati pospremljenu kuću odlaze u zaborav. Svo vrijeme i pažnju koju imate morate usmjeriti na vaše dijete.

Kada roditelji počnu shvatati kako sve stvari funkcionišu i uđu u određeni ritam, tada djeca pređu u novu fazu. Počinju se sama snalaziti po kući i sve više upadaju u nevolje. Počinju sve više istraživati stvari i pokazuju interesovanje kako neke stvari funkcionišu.

Također počinju učiti šta to znači posjedovati nešto, i kako da te stvari skrivaju i čuvaju za sebe. Ali ponekad naiđu na neke stvari koje ne mogu shvatiti kako funkcionišu.

Kada je ova beba pronašla prolaz za životinje na vratima, bila je jako znatiželjna. Prolaz je primjetila kada je ugledala mačku kako prolazi kroz vrata više puta. Tada je beba shvatila da mačka nije jedina koja može tuda proći.

Pogledajte šta je ova beba uradila u ovome videu i podijelite ga sa prijateljima:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo