PopularnoVideoZanimljivostiŽivotinje

Beba se “takmiči” sa porodičnim psima u zavijanju i toliko su slatki da se riječima ne mogu opisati

Ako ih ne možete pobijediti, pridružite im se, zar ne ide tako poznata poslovica? Baš to uradi ova slatka beba kada se pridruži dvojici pasa.

Dva labradora, čokoladni i zlatni, često se zajedno takmiče u zavijanju. Lavež psa ili bilo koji drugi iznenadni zvuk kao zvuk sirene hitne pomoći, ili zvuk penjanja uz stepenice, potakne oba psa da počnu lajati. Obično to završi situacijom, “kako god da ti laješ, ja mogu bolje”.

Ovaj video je posebno zanimljiv jer nije kao svi ostali slatki klipovi. Radi se o jednoj iznimnoj bebi koja se ne boji dva velika psa koja u isto vrijeme laju. Iako je lajanje upisano u pseći DNA stoljećima i znak je opasnosti, upozorenja, ali definitivno nije uobičajeno ponašanje za bebu. Ipak, ovaj mali dječak je dio čopora.

Čim ova dva psa počnu da zavijaju, beba pogleda u njih, zabaci glavu unazad i imitira njihove zvukove – to je toliko slatko. Beba stoji na podu, njegovi zvuci su slabiji ali su skoro identični kao pseći. Ovo bi mogao biti početak jako zanimljivog prijateljstva.

Pogledajte video ispod koji prikazuje nešto što se ne viđa često.

Pogledajte i ovo