ShowVideo

Žiri je mislio da djevojčica neće moći otpjevati izabranu pjesmu, ali su ubrzo promijenili mišljenje

Da li ikada slušate stare pobjednike emisija kao što su “The Voice”, “American Idol”, ili “America’s Got Talent”? Mi ćemo se vratiti nazad u 2006. godinu zbog ovog videa iz emisije “America’s Got Talent”. To je bila godina kada je ova emisija tek počela i donosimo vam pobjednika prve sezone.

Pobjednik je bila Bianca Ryan (11). Mnoga djeca, ustvari mnogi odrasli bi bili prestrašeni da nastupaju na emisiji kao što je ova, a još više od izvođenja ovako teških pjesama.

Ovu djevojčicu nije bilo strah, izašla je na pozornicu puna samopouzdanja u sebe i u svoj izbor pjesme, a kada su je pitali koju će pjesmu otpjevati, bivši sudija Brandy Norwood je rekao da je to zaista teška pjesma.

Pjesma koju je izabrala je “And I am Telling You I’m Not Going” od Jennifer Holliday, jedna od najtežih pjesama za otpjevati.

Uprkos svim visokim tonovima koje je morala otpjevati, te kontroli glasa koja je bila potrebna da bi ih otpjevala ispravno, uspjela je i oduševila je sve prisutne. Njen nastup je bio jako zanimljiv – sjajan nastup za jedanaestogodišnju djevojčicu.

Publika je bila na nogama na kraju nastupa, uključujući i žiri. Sudac Brandy je ustao na sredini nastupa, toliko je Bianca bila dobra.

Svi komentari koje je dobila su bili pozitivni. Svi su joj rekli da je odradila odličan posao, a kada je na red došlo glasanje, nisu željeli da glasaju. Rekli su da to nije potrebno, te da jednostavno ide, jer je prošla u sljedeći krug.

Ako želite da čujete Biancin nastup, pogledajte ovaj video.

https://youtu.be/XcEo5H97CLM

Pogledajte i ovo