VideoŽivot

Mama je stavila bebe jednu pored druge na krevet, obratite pažnju na djevojčicu na desnoj strani

Imati sestru je obično blagoslov, nebitno kolika je razlika u godinama. Imati par blizanaca, može da bude duplo zanimljivije.

Ali biti blizanac može da bude i frustrirajuće u nekim trenucima. Može da dođe do rivalstva između djece.

Ali za ove male blizance u videu ispod znači da će imati najboljeg prijatelja pored sebe čitav život. Svaki puta kada jedna od njih pogleda u drugu ili napravi smiješan zvuk, druga se počne smijati.

Smijeh ove bebe je jako zarazan. Srećom, mama je uspjela da ih snimi i podijelila je video na netu, da ih čitav svijet može vidjeti.

Pošto blizanci dijele identičan DNA, logično je da imaju slične interese, da im se sviđaju i ne sviđaju slične stvari. Pa tako, kada se jedna od njih nasmije nečemu, druga je gotovo uvijek prati.

Iako se dobro slažu (većinom), među nekima može da dođe do rivalstva. Blizanci se moraju boriti za svoje mjesto na svijetu još dok su u trbuhu.

Od djeljenja jedne utrobe do slavljenja rođendana na isti dan, te do igranja istim igračkama, biti blizanac znači da konstantno moraš za nešto da se boriš.

Zato je važno da roditelji daju blizancima njihovu slobodu i da ih ne poistovjećuju jedno sa drugim. Blizanci također moraju da razviju ljubav jednog prema drugom.

Srećom, blizanci na ovom videu su jako mladi i nisu još svjesni svih tih stvari, ali uživaju u zajednočkom društvu. Čim jedno pogleda u drugo, počnu se smijati.

Jasno je da će čitav život gajiti posebna osjećanja prema onom drugom. Pogledajte njihov zanimljivi smijeh u videu ispod:

Mama i tata su sretni što imaju ovako slatke bebe. Pogledajte koliko su slatke i spremite se na smijeh i sami.

https://youtu.be/oBOcB67lZa4

Pogledajte i ovo