PopularnoVideoŽivotŽivotinje

Beba je konačno došla kući. Mama je odmah zgrabila kameru kada je primjetila šta pas radi.

Dolazak novorođenčeta u dom je velika promjena za sve u porodici – čak i porodičnog psa. Ovaj slatki boxer je bio zbunjen kada je mala beba počela plakati u svojoj koljevci.

Jadni pas nije znao šta da radi. Srećom, majka je uzela svoj telefon i snimila cijelu stvar.

Iako se boxeri čine kao veliki i opasni psi, njih smatraju jednim od najbolji rasa za druženje sa porodicom. Njih članovi njihove porodice jako privlače.

Ne samo da vole svoje vlasnike, nego su odlični sa djecom i čuvati će ih od nevolja. Kao što je to sa svim rasama, potrebno im je pružiti dosta vježbe kako bi mogli iskoristiti svu svoju energiju.

Na taj način boxeri su dosta opušteniji oko djece. Ovi predivni psi vole male ljude koji im se pridruže u porodici, iako nekada znaju biti ljubomorni.

Ova ljubav prema porodici je upravo razlog zašto ovaj par roditelja nije bio zabrinut kada se njihov pas zainteresovao za njihovu bebu. Umjesto da ga otjeraju, pustili su ga da sluša i njuška oko bebe.

Kada je beba počela glasno plakati, boxer je polako prišao koljevci pokušavajući da odgonetne šta se zapravo dešava. Može se čak vidjeti da je zabrinut za bebu.

Pogledajte ovaj video i vidite reakciju psa i sami.

Pogledajte i ovo