PopularnoVideoŽivot

Bračni par ima 17 djece, ali kada je majka otišla na novi ultrazvuk, doktori su ostali totalno šokirani!

Christi Cason iz Lake Elsinorea u Kaliforniji je bila trudna posljednjih 15 godina.

2012. godine, ona i njen muž Dave su imali 16 djece zajedno, 9 dječaka i 7 curica, sve jedinci/jedinice od 2 do 23 godine, plus još dvoje djece iz Christininih prošlih veza. Također su i djed i baka, jer njihova najstarija kćerka ima sina. Kažu kako nemaju veliku porodicu iz nekih religijskih razloga, nego zato što vole imati veliku i sretnu porodicu.

Eventualn, porodica Cason je pokupila svoje stvari i uselila se u kuću sa 5 spavaćih soba i više prostora nego što su ikada imali. Dok Dave radi kako bi mogao snabdjevati porodicu, Christi se brine o kućnom budžetu, te se brine u kući i djeci u isto vrijeme. Kaže kako u jednom danu veš mašinu zna uključiti i do 7 puta, ali također kaže da to ne bi mjenjala nizašto na svijetu.

Christi i Dave su odlučili da dodaju još jedno dijete svojoj velikoj porodici, kako bi zaokružili brojku na 20, no ovaj put je to bilo iscrpljujuće i teško. Nikada nisu imali problema sa začećem prirodnim putem.

Nakon 20 mjeseci tretmana za plodnost i 2 propale trudnoće, Christie je saznala da je trudna ponovo.

To 17. dijete je bilo ono koje je zaista ostavilo svijet medicine u čuđenju. Dave je bio pored Christie dok je ona bila u porodu njihovog 17-tog dijeteta. Trenutno su jedna od najvećih porodica u SAD-u.

U videu možete vidjeti prilog o porodici i njihovom domu, dok su se spremali za dolazak 17-tog djeteta, te vidjeti kako izgleda njihov život.

Pogledajte i ovo