VideoVijestiZanimljivosti

MALENI HEROJ: Komoda je pala na njegovog brata blizanca, ali pogledajte šta je dječak uradio!

Heroji dolaze u svim oblicima i veličinama, pa čak i u onim najmanjima, poput dvogodišnjeg dječačića iz Ute koji je svog brata blizanca spasio kad je zaglavio ispod komode.

Maleni Brock Shoff se igrao u svojoj sobi kad je komoda počela padati na njega. U tom je trenutku njegov brat Bowdy pogledao u njegovu smjeru. Uslijedilo je nešto neočekivano i zadivljujuće: zaista impresivna snaga malenog superjunaka.

Video s nadzornih kamera koji su u nedjelju objavili roditelji mališana kao upozorenje na opasnosti koje vrebaju čak i u domu, poput neučvršćenih ormara, počinje sa slikom Brocka koji je već zaglavljen ispod teške komode i plače.

Kako se dječak pomicao, pritisak na njegov prsni koš postao je sve jači. Kako je mama Kayli tek na trenutak otišla na kat, nije bilo nikoga tko bi pomogao.

No Bowdyju ne trebaju odrasli. Smireno se došetao do komode pokušavajući smisliti kako da pomogne bratu blizancu zaglavljenom ispod nje. A onda je smislio plan.
Najprije je pokušao podići komodu golim rukama, no ipak je bila preteška za njega. Zatim ju je pokušao gurati. Težak se komad namještaja polako, ali sigurno počeo pomicati.

U međuvremenu se Brock uspio izvući ispod komode. Dječak plače, a brat blizanac se okreće prema njemu i tako ova videosnimka završava. Njihova je majka Kayli kasnije rekla da je dječake zatekla u zajedničkoj igri kad se vratila u njihovu sobu. Nije čula kako je komoda pala niti da je dijete plakalo.

Otac Ricky snimku je stavio na Facebook. Najprije se dvoumio treba li to učiniti, no ipak jest zbog, kako kaže, podizanja svijesti roditeljima o svim opasnostima koje vrebaju nad mališanima.

Pogledajte i ovo