PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Četverogodišnja djevojčica obožava vozača autobusa, a njena mama je odlučila da njihov odnos podijeli na internetu

Tracy Balistreri i njena neodoljiva kćerka (4) oslanjaju se na gradski autobus da bi došle do škole i nazad. Svaki dan, Sebastiana ulazi u gradki bus u Milwaukeeu. Vozač autobusa John Reed je očaran malom djevojčicom za koju kaže kako mu popravi dan svojim divnim osmijehom. Tracy kaže da John svaki put popravi raspoloženje njenoj kćerki čiji se tata bori sa rakom i trenutno je u bolnici. Kada je Reed trebao promijeniti rutu, znao je da mora uraditi nešto posebno da se oprosti od svoje omiljene putnice.

Sebastiana je naravno bila tužna što John više neće voziti tu liniju, ali njihovo prijateljstvo nikada neće zaboraviti. Uvijek ga je pozdravljala tako što mu je mahala i skakutala na stanici čekajući da on zaustavi autobus, a potom bi mu uputila veliki i lijepi osmijeh. On bi joj svirnuo i uzvratio mahanje. Za Valentinovo, Sebastiana je čak donijela i posebnu čestitku za svog druga, a on je njoj poklonio jednu zauzvrat. Mama kaže da su oni “najbolji drugovi”.

Kada je Sebastiana ušla u bus zadnje jutro, pozdravio ju je i upitao je kako je. Potom joj je pružio kesicu sa poklonom i rekao joj je da je izabrao čestitku za nju, a u kesi su bile dvije stvari da je podsjećaju na njega. Sebastiana mu se zahvalila, te je čvrsto stisla svoj poklon i otišla sa mamom u zadnji dio autobusa. Zaista je divno ovo prijateljstvo između njih dvoje. Saznajte više o tome u videu ispod.

Pogledajte i ovo