VideoZanimljivosti

Čovjek je bio na garažnoj rasprodaji kada je pogledao ispod jednog stola i primjetio nešto što nije bilo kako treba

Ljudi vrlo često posjeduju jako vrijedne stvari. Možete pitati bilo koga koga sretnete koja im je stvar najdraža i najvrijednija, a oni će vam sigurno nabrojati više od jedne stvari u svome domu. Ovo se također može primjeniti i na djecu, ali kako odrastaju njihova se pažnja preusmjerava na neke druge stvari koje su im tada mnogo važnije. Stvari na koje su zaboravili vrlo često završe na garažnim rasprodajama.

Čovjek po imenu Bruce je upravo bio na jednoj takvoj rasprodaji kada je naišao na nešto što ga je iznenadilo. Ta stvar je vrlo vjerovatno pripadala djeci iz te porodice.

Žena po imenu Sue je organizovala ovu rasprodaju na kojoj se nalazilo dosta namještaja, dječijih knjiga i igračaka. Bruce je odlučio pogledati ispod jednog stola i primjetio je kako se ispod njega nalazi dosta baseball palica. Jedna od njih mu je odmah privukla pažnju i prodavala se za samo $1.

Vrlo vjerovatno se dosta dječaka igralo sa ovom palicom, u nadi da udare lopticu što jače mogu. Ali nono što nisu znali jeste da je ona pripadala legendarnom baseball igraču Jackie Robinsonu. Bruce kaže kako ju je prepoznao po unikatnom dijelu gdje se palica drži u rukama.

Pogledajte ovu cijelu priču u ovome videu i podijelite ga sa sa prijateljima:

Pogledajte i ovo