PopularnoVideoZanimljivostiŽivotinje

Čovjek je pronašao desetine rupa na zidu, uklonio je izolaciju a internet je poludio zbog toga što se vidi

Posjedovati kuću zaista može biti avantura. Ako ste ikada doživjeli da vam se u dvorištu pojavi životinja koje se ne možete riješiti, znate da to može biti frustrirajuća situacija.

“Dok sam živio na farmi, imao sam razne vrste zanimljivih posjetitelja.

Često su susjedovi konji ili stoka, dolazili na moje imanje. Tokom ljeta, jeleni su svuda i izgleda kao da pola povrća iz vrta završi pravo u njihovom stomaku. Najgore od svega je što je porodica tvorova završila u našoj štali.

Tvorovi su zanimljive životinja, a zbog njihovog veoma jakog mirisa koji je bitan za njihovu odbranu, imaju jako malo neprijatelja. Kada su se preselili na naš posjed, polako su lutali okolo, ali su psi, mačke, konji i ljudi bježali od njih čim ih vide. Vremenom smo morali da ih profesionalno uklonimo i prebacimo na područje sa manje ljudi.

Kao i ovaj čovjek u videu i ja sam imao problem sa djetlićem. Bio je prelijep, ali jako iritantan i glasan, te je pravio rupe u mom prednjem trijemu.” Ali on nije napravio toliko štete koliko je pretrpio Mark Von Thaden iz Kalifornije.

Kada je odlučio da renovira kuću, Mark je primijetio da su u zidu brojne rupe, najvjerovatnije ih je napravio djetlić. Izgleda da ih je djetlić pravio da preživi apokalipsu. Kada je Mark uklonio izolaciju, pronašao je stotine, možda čak i hiljade šišarki sakrivenih u zidu. Ne znam kako je djetlić zamislio da će doći do njih, ali bile su tu ako mu ikada zatrebaju.

Video je puno zanimljiviji nama nego Marku, ali pogledajte ga, nasmijte se, lajkajte i podijelite ga.

Pogledajte i ovo