Život

ČUDO LJUBAVI: Rodila je u komi, a dijete ju je iz nje probudilo

sharistaLjubavi ne zna za granice i ponekad su najjače strasti rezultat ljubavi na prvi pogled. Na primjer, pomislite samo koliko je majki iznenađeno kada otkriju koliko puno odmah zavole svoje novorođeno dijete. Osjećaj je toliko jak da ih u potpunosti promjeni.

A ponekad moć ovakve ljubavi može rezultirati čudom.

Sharista Giles bila je u petom mjesecu trudnoće kada je zbog prometne nesreće u prosincu prošle godine završila u komi. Bilo joj je samo 20 godina. Srećom, beba je ostala neozlijeđena.
U početku, doktori su rekli da njenoj obitelji da se vjerojatno nikada neće probuditi.
“Već su bili odustali”, rekla je Beverly Giles, sharistina teta. “Mi nismo odustajali. I ona se jako borila”.

Srećom, i njena je beba borac poput svoje mame

Doktori su ga morali poroditi ranije, već u siječnju. Stavljen je u neonatalnu intenzivnu njegu. Beba, kojoj su dali nadimak ‘Beba L’ dok se Sharista ne probudi i sama ga imenuje, težila je manje od jednog kilograma.

Beba L je bila borac i uskoro je postala veća i jača te je napustila neonatalnu intenzivnu njegu. Odmah je posjetio svoju majku i dogodilo se čudo.

“Sharista je otvorila oči i treptala i stiskala naše prste kada bi joj rekli”, teta Beverly je napisala na Facebook stranici posvećenoj molitvenoj grupi za nesretnu djevojku.
Bilo je to kao da majka odgovara na ljubav svog malenog sina, kojeg je obitelj nazvala Leighton Isiah Giles.
beba-koma

Dječak je otišao iz bolnice doma u travnju, ali je uskoro ponovo posjetio majku. Svaki puta kada bi došao, Sharista je više odgovarala na podražaje.
Ali od 31. srpnja, stvari su krenule nagore. Djevojka je prestala odgovarati te je njoj i njenoj obitelji zadnja nada neurološki pregled ovaj mjesec. Obitelj se moli da joj bog pomogne.

Izvor: net.hr

Pogledajte i ovo