VideoŽivot

Dječakov tata je poginuo na dužnosti, a njegov jedini zahtjev je slomio srca mnogima

Jako je teško kada izgubite voljenu osobu dok ste mladi. Tada još uvijek ne znate razliku između života i smrti. Dakota Pitts (5) nije bio emotivno pripremljen da doživi nešto ovakvo. Njegov tata Rob Pitts koji je bio policajac preminuo je kada je jedna istraga krenula naopako.

Nakon što je Rob preminuo cijela zajednica se skupila kako bi mu odali počast, te su se svi poredali u dvije kolone tokom njegove sahrane. Kada je sahrana bila gotova, Dakota je prišao svojoj mami sa jednim zahtjevom.

Nakon što je njegov otac bio sahranjen, Dakota se spremao da se vrati u školu. On je svojoj mami rekao kako postoji nešto što bi mu pomoglo pri povratku u školu – htio je da ga jedan policajac odvede u školu.

Dakota se nadao da će mu jedan policajac pomoći da se vrati, a njegova majka je nazvala policiju kako bi mu pokušala ispuniti želju. Ono što ovaj dječak nije znao jeste da su kolege njegovog oca bile spremne da urade bilo šta za njega.

Umjesto jednog policajca, on je dobio čak 70 policajaca. Svi su se poredali ispred škole kako bi mu poželjeli sreću u povratku u školu. Dakota je uzeo tatinu značku i nosio je oko vrata dok je ulazio u školu.

Pogledajte ovaj dirljivi video i podijelite ga sa prijateljima:

Pogledajte i ovo