in , ,

TužnoTužno

Djevojčica (15) sa ozbiljnim opekotinama, odbila je ići na maturu – potom je neko prišao njenoj kući i ona je počela drhtati

Korryn Bachner (15) sjedila je pored vatre sa prijateljima kada je jedan od njih istresao benzin na vatru. To je dovelo do eksplozije i Korryn je sa još nekoliko tinejdžera zadobila teške opekotine.

Njeno lice, ruke i vrat su bili spaljeni i zavladala je panika prije nego što je došla hitna pomoć.

GoFundMe

Korryn je zadobila opekotine trećeg stupnja, koje su zahvatile više od 90 % njenog lica. Bila je u bolnici gotovo dvije sedmice, borila se za život i u budućnosti će morati ići na dodatne brojne operacije.

Korry je bila popularna navijačica i imala je mnoge prijatelje u Glendale East školi u Illinoisu. Ali sa glavom zamotanom u zavoje, Korryn je odlučila da za nju neće biti mature ove godine. Puštena je iz bolnice samo dan pred maturu.

Facebook/EllenBachner

Korryn nije željela da ide na maturu djelimično i zbog toga što je tako rizikovala da dobije infekciju, ali i zbog toga što se osjećala neprijatno zbog zavoja preko lica.

BIla je jako tužna zbog toga jer ipak je matura najveći događaj u srednjoj školi i mjesecima se već priča o tome. Sa tugom u glasu, Korryn je morala reći svojoj pratnji, Jonathanu Ayali da ona neće ići sa njim na maturu. On je morao naći nekoga drugog.

Facebook/EllenBachner

Korryn je rekla svojim prijateljima da će ostati kod kuće tu noć. Pokušavala je misliti o ljepšim stvarima, kao na primjer da će postati medicinska sestra i raditi na odjelu za opekotine. Željela je da pomogne ljudima koji prolaze kroz istu tu situaciju.

Nekoliko sati prije mature, neko je zakucao na njena vrata…

Nastavak na sljedećoj stranici…