ShowVideo

Djevojčica (4) je izašla sama na scenu, publika je utihnula kada je počela da pjeva

Mnogi bi se složili sa tim da je divno slušati djecu kako pjevaju, ne zato što to rade “profesionalno”, nego zato što su djeca nevina, nježna i čine nas sretnima. Nije bintno da li pjevaju alfabet ili “Mary Had A Little Lamb”, ne postoji to što roditelji ne bi voljeli čuti od njihove djece.

Sophie Fatu (4), pokazala je da ima glas koji je zaista profesionalan za djevojčicu njenih godina. Nakon slušanja, pitat ćete se kako tako mala djevojčica može pjevati tako lijepo.

Ova kovrđava djevojčica izlazi na scenu u bijeloj haljinici, a publika je oduševljena njenom izvedbom pjesme, ne, ne pjeva “Twinkle Twinkle, Little Star”, nego klasik Frank Sinatre “My Way”. Izbor pjesme možda izgleda komplikovan, a možda i kao nešto za šta ne znaju djeca njenih godina, ali ona je otpjeva savršeno. Mali anđeo pjeva pjesmu i tekst izlazi iz nje kao da je pravi profesionalac, a pored toga je i puna samopouzdanja.

Frank Sinatra bi sigurno bio ponosan i definitivno šokiran činjenicom kako je dobro razvijen njen glas sa samo 4 godine. Držimo fige da ova djevojčica uspije u životu.

Ipak, Sophie nije jedina talentovana osoba u svojoj porodici. Njena mama, Victoria Fatu, pjevačica je i pijanista. Sada sve ima smisao i možemo zaključiti od koga je Sophie naslijedila ovakav glas, to je talenat koji joj struji u krvi, a na njemu se sigurno radilo uz puno potrošenog vremena, truda i strasti.

Ako želite čuti kako Sophie pjeva, pogledajte video ispod. Morat ćete ga slušati do zadnje sekunde.

Pogledajte i ovo