PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Djevojčica je pozvala 911, policajka je došla zbog poziva u pomoć kakav nikada prije nije vidjela!

Djecu od malih nogu učimo da u opasnoj situaciji trebaju pozvati policiju. Kada je dvogodišnja Aaliyah Garrett iz Južne Karoline trebala pomoć, uzela je telefon i odmah je pozvala broj koji skoro svi znaju. Dispečer se javio i nisu mogli da vjeruju u to što čuju. Aaliyah je bila očajna i zaista joj je trebala pomoć. Zašto?

Sve što je policajka čula sa druge strane linije bilo je jecanje. Ponovo je rekla “Halo.” i jedva je čula tihi glas djevojčice. Martha Lohnes je bila prva koje je došla na adresu, ali kada je ušla unutra, prema njoj je dotrčala djevojčica u razbarušenom stanju. Odmah je shvatila da ovo nije poziv kao ostali koje je do sada primala.

Djevojčicin djed je u to vrijeme bio u kući i nije zao da je njegova unuka pozvala policiju. Djed i njena mama su bili iznenađeni kada su shvatili šta se događa. Mama joj je uvijek govorila da mora nazvati 911 ako joj je potrebna pomoć. Kada je policija došla na vrata djevojčicin djed je tvrdio da je sve uredu, ali ona je iza njega skakutala i pokušavala navući pantole. Želite li znati šta je Lohnes uradila povodom ovog poziva? Pogledajte to i sami u videu ispod.

Pogledajte i ovo