ShowVideo

Djevojčica je tek počela pjevati kada je jedan od sudija pritisnuo dugme za prolaz, a ona je ostala u šoku

Kada stojite sami na bini, ranjivi i pokazujete emocije pri svom nastupu, ništa nije bolje od instantne pozitivne reakcije. Bio to post na Facebooku, nastup u školi ili čak javljanje da odgovorite na profesorovo pitanje – to je jedan divan osjećaj.

To je upravo ono što se desilo Vajen. Nikada prije se neko nije okrenuo tako brzo na slijepim audicijama na showu “The Voice” kao ovaj sudija. On je bio jednostavno očaran onime što je čuo kada je ona počela pjevati. I bio je upravu, jer je Vajenina izvedba pjesme “The Climb” od Miley Cyrus bio perfektan izbor za nju.

Vajen se pojavila na sceni u predivnoj svijetloj haljini i puna samopouzdanja. Sretna je i spremna je da pusti svoj glas za publiku i sudije. Prošlo je samo 5 sekundi od početka njenog nastupa kada se prvi sudija okrenuo i omogućio joj prolaz. On je bio impresioniran onime što je čuo, a par sekundi kasnije se okrenuo i drugi sudija. Vajenin osmijeh na licu je samo postajao veći.

Na kraju se i preostale sudije nisu mogle suzdržati a da se ne okrenu. Kroz ostatak svog nastupa je Vajen prošla sa lakoćom i bez puno napora, a publika ju je nagradila jakim aplauzom. Njena porodica je zajedno sa voditeljem slavila u backstageu.

Pogledajte njen predivni nastup u ovome videu:

Pogledajte i ovo