VijestiZanimljivosti

Roditelji dopustili 3-godišnjakinji da sama odabere odjevnu kombinaciju za školsko fotografisanje, a nakon toga je postala senzacija

Za većinu učenika, fotografisanje u školi predstavlja posebnu uspomenu. Kada je 3-godišnja Kaylieann Steinbach dočekala dan da i ona dobije tu fotografiju, pitala je roditelje smije li se sama odjenuti za taj dan.

Nakon što su joj dopustili to, preuzela je stvar u svoje ruke i preko noći postala Internet zvijezda. Odjednom su su je svi zvali super junakinjom.

hii11

Kaylieann je oduvijek imala svoje idole a to su bili Superman i Supergirl, no ona nije mogla izgovoriti slovo S, pa ih je zvala “Pooterman” and “Pootergirl.”

Kada je došao taj famozni dan nije se dvoumila što obući, nego je hrabro istupila pred fotografa i uzviknula ”Potergirl!”

kayl11

Sve školske kolege i nastavnici su je zavoljeli zbog njene kreativnosti, ali i svi oni koji su vidjeli ovu fantastičnu fotku.

Nije li ovo hrabar potez malene djevojčice koja se definitivno ničega ne boji i kojoj nije važno tuđe mišljenje. Smatramo da se od ovakve djece mnogo toga može naučiti.

cur1

Pogledajte i ovo