VideoŽivot

Petogodišnjakinja je trebala da bude usvojena od svoje nove porodice. Kad je vidjela ko je ušao na vrata, zanijemila je!

Od kad je bila mala beba, petogodišnja Danielle je bila zbrinuta od strane svojih udomitelja i došao je trenutak da je konačno usvoje.

Ono što je već bio specijalan i bitan dan za Danielle i njenu porodicu, postao je još više nezaboravan, zahvaljujući socijalnoj radnici koji se brinula za nju.

Bio je to simboličan i emotivan dan za sve, ali isto tako nije nešto što je baš zabavno za osobu koja ima 5 godina – veliki broj papira za potpisivanje i brojne pravne stvari.

Kako bi to bilo zanimljivo za Danielle, socijalna radnica koja je vodila njen slučaj je odlučila da napravi malo iznenađenje za nju.

Porodica je sjedila i mirno čekala u sudnici, kada se pojavila sutkinja, obučena kao Snjeguljica. Izraz Daniellinog lica je neprocjeniv.

Sutkinja je rekla kako danas nije još jedno dosadno saslušavanje za usvojavanje – danas je ustvari “saslušavanje princeze”.

Socijalna radnica je ustala i zatražila da joj se pridruži još par njenih prijatelja. Tada su kroz vrata ušle njene kolegice koje su također bile obučene kao princeze iz bajki. Danielle je bila oduševljena.

Ali to nije sve – na samome kraju, Danielle je sjela pored sutkinje i udarila čekićem kako bi sve konačno završila.

Pogledajte cijeli događaj u videu ispod:

Pogledajte i ovo