ShowVideo

Djevojka je pjevala pjesmu koju je posvetila svom tati koji ima karcinom i osvojila je srca publike

Stati na binu, pred žiri zahtjeva mnogo hrabrosti. Postoje ljudi koji daju sve od sebe u emisijama kao što je “America’s Got Talent”, te čak i ako ne pobijede, osvoje srca publike.

kada je Evie Claire izašla na binu na audiciji, publika ni žiri nisu bili svjesni koliko će ih ova djevojka dirnuti u srca. Ona je ostvarila svoj san jer je došla na tu audiciju, ali ima jednu jako tužnu priču da podijeli sa svima. Njen tata umire od karcinoma.

Ova mlada djevojka je ostala hrabra i uspjela je sa obuzda svoje emocije. Na prvom nastupu oduševila je publiku svojim nevjerovatnim glasom i svojom snagom i hrabrošću. Rekla je kako je ovo oduvijek bio njen san, otkad je bila mala djevojčica.

Potom je rekla kako pjesmu od Christine Perri, “Arms”, posvećuje svom tati. Njemu su dijagnosticirali 4. stadij karcinoma pluća, te iako su mu rekli da ima samo 5% šanse da preživi, on je nastavio da radi u zatvoru u tom malom gradu, kako bi mogao finansirati svoju porodicu.

Evie kaže da kada njen tata ima težak dan, ona ode u njegovu sobu i pjeva mu ovu pjesmu kako bi se on osjećao bolje i kako bi ga utješila i dala snage da nastavi da se bori.

Poslušajte i sami ovu srceparajuću izvedbu u videu u prilogu:

Pogledajte i ovo