ShowVideo

Djevojka je počela pjevati, a potom joj se pridružila mama, te su zajedno očarale publiku

Pokazat ćemo vam epizodu emisije “Britain’s Got Talent” iz 2016 godine. U emisiji su pojavljivali nevjerovatni talenti, te po mom mišljenju, svako od njih zaslužuje da dobije nagradu i internacionalno priznanje. Ali ako je iko sijao tokom cijele emisije, onda je to ovaj duo, mama i kćerka, Ana i Fia.

Njih dvije su zaista oduševile žiri kada su se prvi put pojavile u emisiji. Imale su problema u prošlosti, a jedino što ih je održalo bilo je pjevanje. Ana je imala veoma težak brak te je konačno smogla hrabrosti da napusti muža. Ona je bila jedina koja je uzdržavala svoje dvoje djece.

Žiri je ostao u šoku kada su prvi put izašle na scenu i zapjevale, nema potrebe govoriti da se isto desilo i u polufinalu.

Čak je i pjesma koju su odabrale bila savršena – iako Simon nije baš njen fan. Izašle su na scenu i zapjevale “Wind Beneath My Wings”. Po mom mišljenju, nisu mogle izabrati bolju pjesmu. Ne samo da im predstavlja izazov, jer moraju pogoditi razne tonove, nego i govori o jakoj vezi koju njih dvije imaju. Bile su velika podrška jedna drugoj u teškim vremenima, kada je to bilo potrebno, te je jasno da mama i kćerka cijene jedna drugu.

Pogledajte video ispod na kojem se nalazi čitav njihov nastup, vjerujemo da će vas rasplakati.

Pogledajte i ovo