ShowVideo

Preživjela je pad aviona i prošla kroz 100 operacija – 10 godina kasnije je zadivila publiku na audiciji

Kada je Kechi Okwuechi imala 16 godina preživjela je pad aviona koji je ubio 107 osoba… nakon gledanja njene audicije na showu “Amerika ima talenat” jasno je da ona ne troši svoj život uzalud.

Kechi se prisjetila strašnog trenutka kada je avion udario od zemlju: “Sjećam se kako sam rekla da bi se trebali pomoliti i kako nismo dobili priliku za to. To je posljednja stvar koje se sjećam prije nego sam se onesvjestila.”

Kechi je preživjela ovaj užasni trenutak, ali je njen put na ovu binu bio dug i jako bolan. Prošla je kroz više od 100 operacija na svom putu ka oporavku.

Kechi kaže kako je muzika bila veliki dio njenog oporavka jer je bila uz nju dok je ležala u bolničkom krevetu.

4 godine nakon tragedije vratila se na College i završila ga. Zamolili su je da održi govor na dodjeli diploma, koji je ona posvetila svojim kolegama koji su poginuli u toj kobnoj avionskoj nesreći.

Sada, 2017. godine ona se susrela sa još jednim velikim izazovom, a to je bio nastup pred žirijem showa “Amerika ima talenat”.

Kada joj je Simon dao znak da počne pjevati, niko u velikoj dvorani nije imao pojma kakav talenat ova djevojka zaista ima.

Pogledajte i vi ovaj video i uvjerite se u njen nevjerovatni talenat.

Pogledajte i ovo