VideoŽivot

Dvadesetogodišnjakinja je odgajala petero braće i sestrara nakon što su im roditelji umrli – sada im je policija priredila neobično iznenađenje!

Nakon što je ova jako mlada djevojka gledala kako joj roditelji umiru od karcinoma, ostala je sama sa petero braće i sestara. Ipak, njihov život se malo promijenio, nakon što su stranci čuli za njenu priču.

Većina djevojaka njene dobi uživa u izlascima i druženju sa prjateljima. Neki su čak već i zaposleni i nisu fokusirani na porodicu. Ipak, Samantha Rodriguez nije te sreće. Kada je bila jako mlada, morala se boriti da održi obitelj na okupu. Preuzela je ulogu oba roditelja kada su oni preminuli od karcinoma. Imala je tada petero braće i sestara, od 6 do 15 godina.

Zajednica se borila da im pruži podršku, ali ipak im je bilo jako teško u toj situaciji. Bilo je vrijeme praznika, a oni nisu bili spremni na Božićno čudo koje će se desiti. Policijski odjel je odlučio da ovu porodicu počasti neobičnim poklonom. Išli su na let helikopterom iznad grada i uživali su u tom trenutku zajedno. Kada su se vratili kući, vidjeli su da ovaj Božić i neće biti baš toliko loš. Kod kuće ih je čekali još jedno neobično iznenađenje!

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo