VideoŽivot

Dvije djevojčice su gledale marširanje benda, a potom je mlađa ustala i pokazala svima kako se to radi

Ako vas nešto čini sretnim, radite to. AKo želite pjevati omiljenu pjesmu dok hodate ulicom, pjevajte. Ako želite da nosite šarenu, šljašteću haljinu sa šljokicama, nosite je. Ako vas ponese muzika i želite da plešete, plešite.

Život je prekratak da bi izbjegavali sve ove stvari. Plešite, smijite se, recite nekome da ga volite jer nikada ne znate da li ćete dobiti drugu priliku.

Djeca ovo naravno razumiju. Ona sebe ne sputavaju u stvarima koje vole. Dvije djevojčice u ovom videu gledaju izvedbu benda. Starija jede nešto sa papirnog tanjira, a mala je u kolicima. Obje su oduševljene onim što vide.

Mama je snimila ovaj divni trenutak, a iako su one preslatke, sigurno nije znala šta će se desiti sljedeće. Pogledajte kako mlađa cupka nogom u ritmu muzike, kao da se sprema da uradi nešto veliko.

Nekoliko sekundi kasnije, ne može više da izdrži, te je odlučila da ustane iz kolica i zapleše. Podigne ruke u zrak i počne pomijerati svoje tijelo u ritmu muzike, uživajući u ovom trenutku. Ima zaista predivan osmijeh na licu, čak se u par navrata spusti u čučanj pa ponovo podigne, a majka u pozadini ne može obuzdati smijeh.

Pogledajte i sami njen originalni “nastup” u videu u prilogu:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo