VideoZabavaŽivot

Dvije male djevojčice su zamolile mamu da im pusti muziku, a zatim se pojavio “plesač” koji je privukao svu pažnju na sebe!

Jako je teško ne pritisnuti dugme za odgađanje alarma ujutro kada se probudimo iz najljepših snova. Naravno kafa ponekad pomaže da se saberemo, ali također i dobro zvono za alarm može biti nešto što će vas natjerati da mislite pozitivno.

Ovaj video savršeno pokazuje kako bi trebalo da izgledate kada se probudite ujutro. Iako je u pitanju petak, ova mala curica je preslatka i radi nešto što bi svi ostali trebali da rade.

Mama se nalazi u sredini njihovog porodičnog kombija, dok su njene djevojčice vezane pojasevima na zadnjem sjedištu. Jedna od njih spava dok ostale dvije mole mamu da im pusti muziku i da pojača zvuk.

Nekoliko trenutaka kasnije, mama im je pustila pjesmu koju su željele i dvije od njih su počele da plešu na sjedištima sa najvećim osmijehom na licu. Iako se čini da treća sestra spava, nakon samo par sekundi pjesme se probudila i počela da pleše zajedno sa svojim sestrama.

Pogledajte kako je taj događaj izgledao u ovome videu:

Pogledajte i ovo