PopularnoVideoŽivotŽivotinje

Dvije sestre i brat su otvorili misteriozni poklon. Kad su vidjeli šta je unutra, totalno su odlijepili od sreće!

Kada se zaista obradujete nečemu, lako je preći liniju emocija. Ja nekada znam plakati i smijati se u isto vrijeme, a pri tome ne mislim na to da se toliko smijem da od toga počnem plakati ili obrnuto, nego jednostavno kao da imam cunami različitih emocija u isto vrijeme. Šta se tad desi? Plačem i smijem se nekontrolisano jer sam pretjerano sretna.

To se može desiti bilo kada. Bila šta to može pokrenuti. Od toga da sam primila dobro vijesti o poslu ili da sam čula pjesmu koju volim. U ovom videu, djeca su vidjela kučića i šokirali su se.

Starija sestra, mlađi brat i mala sestrica dolaze do zapakovanog poklona na podu. Izgleda kao velika kutija, a oni stoje oko nje nestrpljivo čekajući da saznaju šta je unutra. Jedva čekaju da vide o kakvom se iznenađenju radi.

Mama stoji sa strane, te im kaže da zajedno podignu kutiju. Nisu gubili vrijeme, odmah se pogledali o čemu se radi. Toliko su sretni kada vide šta je unutra da su ih emocije preplavile.

Svako od njih troje emocije su slomile. Najmlađa djevojčica rukama prekrije lice, histerično plačući. Starija sestra prekije usta, u šoku je i ne može da vjeruje šta se dešava. Mlađi brat skače držeći se za glavu i jedini je koji može sklopiti povezanu rečenicu.

Ovo je zaista zanjimljiv video u kojem vidimo dramatičnu reakciju na predivan poklon. Pogledajte i sami video ispod.

Pogledajte i ovo