Ostalo

Objavio Toliko Nevjerovatnu Fotografiju Da Pola Interneta Sumnja Na Photoshop

fotografija-nevrijemeJoe Zuniga, glazbenik s Floride, snimio je prošlog utorka vozeći se cestom Interstate 75 nevjerojatan prizor.

Bio je na telefonu sa svojom sestrom kad je jednostavno morao naprasno prekinuti razgovor da bi snimio ono što se pred njim pojavilo: olujni oblaci na nebu su se razdvojili i stvorili “prolaz” u ljepše vrijeme.

“To je izgledalo gotovo kao da nešto božansko izvire iz oluje, kao da te Bog podržava”, kazao je Zuniga za Weather Channel i dodao da nikad neće zaboraviti taj trenutak: “Vozio sam se sam i pričao sa sestrom na telefon. Bio joj je rođendan. Rekao sam joj da ću je nazvati kasnije. Morao sam fotkati ovaj prizor”.

Nakon što je fotku objavio na Facebooku i Instagramu ona se brzo proširila društvenim mrežama, dok su ljudi mahom u nevjerici komentirali da to ne može biti stvarno i da je sigurno u pitanju Photoshop.

Ipak, prizor su vidjeli i drugi ljudi, a meteorolog s Weather Channela kazao je: “Fenomen je nastao kao rezultat toga što su dvije kišne zavjese svoje rubove imale upravo na tom mjestu, a Zuniga je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme”.

Pogledajte i ovo