PopularnoShowVideo

Gimnastičarka u zlatnom je izašla na parter. Publika je odmah shvatila da ovo neće biti sasvim obična rutina

Dok svi gimnastičari pokazuju nevjerovatnu fizičku i mentalnu snagu, uvijek postoje oni koji se ističu od ostalih. Imaju nevjerovatan talenat, ali posjeduju i određeni nezaboravni kvalitet.

Daria KOndakova je ruska ritmička gimnastičkara i trostruka viceprvakinja svijeta. Rođena u Sochiju, Daria se izdvajala od ostalih dok je još bila mlada.

Kao juniorka, osvojila je zlatnu medalju 2006. godine na Holon Junior Grand Prixu i Calais International turniru. Njen uspjeh je nastavio da raste.

Bila je članica ruske nacionalne gimnastičarske grupe 2008. godine, a nakon toga je prešla u seniorski rang 2009. godine, gdje je osvojila svoju prvu srebrenu medalju na svjetskom šampionatu. Daria je nakon toga ponovila isti uspjeh 2010. i 2011. godine.

Njen talenat i predanost sportu se mogu vidjeli u svim njenim nastupima.

U videu koji se nalazi ispod, Daria je nastupala na svjetskom šampionatu 2011. godine u Montepellieru. Oduševila je sve sudije u zlatnom odijelu i zlatnom loptom.

Svoju rutinu je započela sa leđima na lopti, te je brzo skočila na noge kada je počela svirati muzika, započinjući svoju nevjerovatnu koreografiju. Njena rutina je nevjerovatna i pokazuje njen zaista rijedak talenat.

Ne zaboravite obratiti pažnju na loptu!

Pogledajte ovaj video i uvjerite se i sami kakav talenat ova nevjerovatna gimnastičarka posjeduje.

Pogledajte i ovo