Sve za Dom

HOTEL NA TOČKOVIMA: Ako imate ovo, kuća vam i ne treba! (FOTO)

Nemačka firma Ketterer u svojoj ponudi ima i liniju modela Continental, koji, pored velikog luksuza, omogućavaju transport čak i jednog manjeg automobila!

Obožavate putovanja tzv. RV-om (Recreational Vehicle ili Motorhome), kako ga Amerikanci zovu, odnosno „kamp kućicom na točkovima“, kako bismo ga kod nas klasifikovali, ali je jedina mana da kada negde „pristanete“ i „ulogorite se“, nema više mrdanja…

Tačnije, tada bi vam idealan bio još jedan automobil za „švrćkanje“, da ne morate da iznajmljujete od rent-a-cara, zar ne?

hotel-tockovi-1

Obožavate putovanja tzv. RV-om (Recreational Vehicle ili Motorhome), kako ga Amerikanci zovu, odnosno „kamp kućicom na točkovima“, kako bismo ga kod nas klasifikovali, ali je jedina mana da kada negde „pristanete“ i „ulogorite se“, nema više mrdanja… Tačnije, tada bi vam idealan bio još jedan automobil za „švrćkanje“, da ne morate da iznajmljujete od rent-a-cara, zar ne?

hotel-tockovi-2

hotel-tockovi-3

E, pa evo rešenja i za to, koje stiže od nemačke firme Ketterer, i to u vidu „kampera“ pod nazivom Continental, baziranog na šasiji kamiona poznatih proizvođača (Mercedes-Benz, MAN, Scania). No, ono što ga čini jedinstvenim jeste prostor upravo za jedan mikro automobil, kao što je, recimo, Smart ili čak MINI, koji će poslužiti za pomenuto „švrćkanje“ kada stignete u kamp ili na neki parking.

hotel-tockovi-4

hotel-tockovi-6

Ketterer Continental nudi velik broj jedinstvenih rešenja, a personalizaciji gotovo da nema kraja. Počevši od boje, materijala koji se koriste u enterijeru, unutrašnjeg rasporeda, i još mnogo toga…

hotel-tockovi-7

hotel-tockovi-8

U zavisnosti od želja, a naravno i novca, tu su Continental 11250, Continental 12000, kao i Continental Custom Line, na šasijama različitih proizvođača, sa različitim mogućnostima i stepenom personalizacije.

hotel-tockovi-9

Foto: Ketterer | Source: TopSpeed

Pogledajte i ovo