ŽivotVideo

Iskrala se s vlastitog vjenčanja, a onda se mlada vratila u drugoj vjenčanici

Mladenka Laura Talevi koristila je dvije različite haljine tijekom svog vjenčanja kako bi predstavila nešto staro i posuđeno i nešto novo.

Nakon što je odabrala novu haljinu za dan svog vjenčanja, Laura je znala da želi na neki poseban način uklopiti i bakinu vjenčanicu. Pa se presvukla u nju kako bi je nosila tijekom plesa oca i kćeri. I što je najbolje, njezina baka nije imala pojma! Morate pogledati video kako biste vidjeli njezinu dragocjenu reakciju.

Video je na Instagramu objavio @lightcannonfilms. Videozapis se otvara tekstom koji glasi. “Mladena se iskrala prije plesa oca i kćeri… kako bi se presvukla u bakinu vjenčanicu.”

Dok Laura iznenađuje svoju baku u prekrasnoj haljini, ona ostaje bez teksta. Kakva dirljiva gesta! Zatim Laurina baka rado kaže ljudima oko sebe: “To je moja haljina” dok blista od ponosa gledajući svoju unuku kako pleše.

Video je postao viralan nakon što je objavljen na internetu i prikupio je više od milijun lajkova.

“Apsolutno dragocjeno”, objavila je jedna osoba nakon gledanja videa. “Kakva posveta i izraz ljubavi prema njezinoj baki. Izgledaš fantastično”, izjavila je druga osoba na internetu.

Pogledajte i ovo