PopularnoVideoZanimljivostiŽivotinje

Iznervirana mačka je pokazala lajavom psu ko je gazda i time nasmijala sve

Svi smo upoznati sa izrazom, “Ako pogled može ubiti, njen bi ubio osobu u koju gleda.” Srećom to nije moguće. Ipak pogled može prenijeti kritičnu poruku na drugi kraj sobe ili stola brže i sa više značenja od riječi. Plus, nema gubitka života.

U ovom videu vidimo upravo to. To je slatki krzneni okršaj gdje stariješina pokaže ko je glavni i suoči se sa mladim, lajavim suparnikom.

U ovom kratkom klipu, Chazz je mala pudlica koja se propela na krevet i laje ali nismo sigurni iz kojeg razloga. Vlasnik stana, Devon Meadows, postavio je sigurnosne kamere tokom posjete svojoj rodbini kako bi pratio koliko njegov pas laje. Chazz izgleda jako sretno i uzbuđeno, ali drugi stanar ima nekoliko zamjerki.

Greyscale je mačak kuće i kada Chazz ne želi da prestane lajati, ušao je u fokus. Pretrčao je sa kraja na kraj sobe te skočio na krevet gledajući se oči u oči sa Chazzom. Nije bilo nikakvog pokazivanja sile, samo dugi, tihi pogled koji je ušutkao Chazza. On je izgledao jako pokunjeno, ali je barem prestao lajati. Greyscale je sišao sa kreveta nakon upješno obavljene misije.

Pogledajte ovaj okršaj u videu ispod.

Pogledajte i ovo