Životinje

JADNO STVORENJE: Kujica Kaleshi brutalno je mučena, ali od ljudi nije odustala

kujica-kaleshi-1Kaleshi je kujica stara godinu, možda dvije. Veterinari su joj odredili dob, budući njezini sadašnji zaštitnici ne znaju kada je točno okoćena niti tko su bili njezini prvotni vlasnici. Pronađena je na ulici, potpuno smrskane njuške. Tko joj je to uradio i kada, ne zna se.

kujica-kaleshi-2Kaleshi je postala štićenica organizacije koja se u Floridi, SAD, brine za napuštene i zlostavljanje staforde i pit bullove. Stephanie Paquin i njezin suprug Mike Fleury spasili su je od eutanazije u šinteraju u Orlandu.

kujica-kaleshi-3

kujica-kaleshi-4“Kada smo ju prvi puta vidjeli, oboje smo se rasplakali. Mahala je repićem, u želji da nam udovolji, ali na njezinom licu se jasno vidi što je sve pretrpjela”, rekla je Stephanie, Kaleshina nova vlasnica.

kujica-kaleshi-5Veterinar iz Orlanda objasnio je paru strahote koje su ovoj kujici učinjene. Osim što joj je u potpunosti smrskana njuška, Kaleshi je veterinarima na stol došla slomljene kičme, polomljenih rebara, a na zadnje noge više nikada neće ustati.

kujica-kaleshi-6Policija nije uspjela ući u trag osobama koje su ovo učinile Kaleshi. Postoji tek opis automobila iz čijeg je gepeka izbačena na cestu, na periferiji Orlanda. Nova je vlasnica uvjerena kako je kujica nekoć živjela u stanu ili kući, budući se u svojem novom domu jako lijepo ponaša.

kujica-kaleshi-7Ovaj pas i dalje voli ljude. Maše repom i igra se, kao svaki pravi pitbull, u grudima joj kuca srce šampiona. Svakome tko priđe ruku poliže. Pred njom je još operacija, jer novi vlasnici joj žele omogućiti što kvalitetniji život. Do tada, ovaj mladi pas, unatoč svemu što mu je učinjeno, i dalje će sretno mahati repom.

Izvor: net.hr

Pogledajte i ovo