in , , ,

Jednogodišnjak je čuo svoju omiljenu pjesmu i izveo je šou koji mama nikada neće zaboraviti

Kada se mama Jamie Grumet vozila u autu sa svojom porodicom, odlučila je da im pusti neku muziku. Čim je na red došla pjesma Lay Gage “Poker Face”, njen sin je započeo sa nastupom. Ova pjesma je snimljena 2008. godine na njenom albumu The Fame. Bila je toliko popularna da je nominovana za Grammya kao pjesma godine. Ima odličan ritam što je primijetio i sin od Jamie.

Dok je sigurno vezan u svojoj stolici u autu, počeo je mahati glavom u ritmu muzike. Mama je morala snimiti ovaj događaj i drago nam je što jeste. Sviđa joj se svaka sekunda toga. Pleše uz pjesmu Lady Gage, dok ona pjeva stihove pjesme. Ali kada počne njen uvod u refren “Oh, oh, oh, oh, oh, oh-oh-e-oh-oh-oh”, on se ne može zaustaviti.

Počne pjevati zajedno sa njom i čak nastavi pjevati i refren: “P p p poker face, p p p poker face.” Možda nije toliko zainteresovan u pjevanje svih stihova, ali uživa u refrenu. Čak pomijera i gornji dio tijela te pleše u stolici dok pjeva. Gotovo 4 miliona ljudi je pogledalo ovaj urnebesni video i uživalo u njgovom nastupu u autu. Mama je postavila video uz natpis: “Lady Gaga – našli smo ti back up pjevača”. Morate i sami pogledati ovaj video.