VideoZabavaŽivot

Kamera za bebe je snimila urnebesni način na koji tata budi blizance

Buđenje djece može da teče na dva načina. To može da bude jako teško i naporno, jer su oni umorni, pospani i ne žele da njihov dan započne, ili mogu da se probude odmorni i da sa osmijehom na licu započnu dan.

Ovo prvo je obično dosta češće, ali sve to zavisi od pristupa djetetu. Jedni od načina su ostavljanje alarma ili neko možda uđe u sobu i zovne svoju djecu da ustanu. Ali ako imate par minuta viška ujutro, možete pokušati sa ovom metodom.

Tata, Brian, iz SAD-a ima način kako budi svoju djecu. Mama, Traci, je u sobi postavila kameru za bebe koja je snimila ovaj urnebesni trenutak. 6 je sati ujutro i vrijeme je za buđenje. On je već obučen za posao i pusti muziku te počne plesati. Pjesma koju pusti je od Bruno Marsa “Uptown Funk”. Jedna djevojčica se odmah budi, nagne preko krevetića, a nekoliko sekundi kasnije, budna je i druga.

Tata glasno kaže “Plesni parti”, a onda sve troje zajedno počinju plesati. Ovo je zaista originalan način da probudite djecu i da im odmah na jutro stavite osmijeh na lice. Pokušajte i sami ovaj metod, koji možete pogledati u videu u prilogu.

https://www.facebook.com/traci.gryder/videos/2076644285681026/

Pogledajte i ovo